salon infrumusetare salon infrumusetare vopsit balayage home decor magazin online web design promovare seo vopsit balayage amenajari piatra piatra online blat bucatarie blaturi bucatarie piatra decorativa curs puericultura curs lamaze curs puericultura scoala de fotbal magazin bijuterii amanet auto amanet auto amanet auto decoratiuni lemn classified ads piese auto albire dentara doctori germani pictura pe haine agentie turism pizzerie online lenjerii pat demolari case intretinere manichiura parfumuri arabesti detailing auto ochelari fara brate haine pentru slabit implant silicoane aparatura laser beauty nails incaltaminte dama incaltaminte dama transport mobila solist vocal firma constructii statuete buddha
Catalin Munteanu – Advanced Performance Football
Nationality
rouRomânia
CĂTĂLIN MUNTEANU
Cap de fotbal

Mijlocaș de picior stâng, Cătălin Munteanu face parte dintr-o galerie selectă a campionilor României, cucerind titlul cu cele mai importante echipe ale fotbalului nostru, Steaua și Dinamo.
Lui “Cap de zmeu”, cum a fost poreclit pe vremea când era junior la Steaua, i se poate spune, fără teama de a greși, cap de fotbal!
Cu o inteligență în joc demnă de un număr 10, Cătălin Munteanu a fost comparat cu Gheorghe Hagi după retragerea “Regelului” și a rămas unul dintre cei mai buni pasatori de gol din istoria fotbalului.
Despre Cătălin Munteanu se scrie pe Google, Wikipedia și Facebook, golurile de colecție pot fi revăzute pe YouTube, dar haideți să-l lăsam pe el să vorbească pentru cei mai tineri fotbaliști!

“Am debutat la 18 ani în Liga 1, la Steaua. Am plecat de tânăr în Spania, am evoluat aproape 8 ani la Salamanca, Espanyol, Albacete și Murcia. M-am întors în țară și am mai jucat aproape 10 ani în campionatul nostru, 7 sezoane la echipa mea de suflet, Dinamo, 3 ani la FC Brașov, iar ultimele 6 luni din carieră le-am petrecut la Viitorul. Am avut selecții la echipa națională, plus reprezentativa de tineret, loturile de juniori, așa a evoluat viața mea de fotbalist”.

“Nu eşti fotbalist dacă n-ai evoluat într-un derby Steaua vs Dinamo! Sunt cele mai titrate echipe din ţară, cu cei mai mulţi fani, savoarea unui gol nu se compară cu nici o altă reuşită. Vibrează stadionul, timpul parcă se opreşte în loc, auzi nişte zgomote, iar inima vrea să-ţi iasă din piept. Nu eşti fotbalist dacă n-ai jucat în singurul derby al fotbalului românesc! Dacă dai gol, şi peste 5-10 ani te opreşte lumea pe stradă şi-ţi aduce aminte de ceea ce ai făcut”.

“După ce m-am lăsat de fotbal, în 2015, chiar nu am știut în ce direcție să o iau și am încercat mai multe activități. Am fost director sportiv la Dinamo 2, am lucrat la birou la sindicatul fotbaliștilor, apoi am făcut școala de antrenori. Atunci mi-am dat seama că vreau să antrenez, îmi place cel mai mult!”

3 trofee, două campionate (1997 și 1998) şi Cupa României (1997), a câştigat Cătălin Munteanu ca stelist.
3 trofee, un titlu de campion (2007), Cupa României și Supercupa României (ambele în 2012), are Cătălin Munteanu în tricoul lui Dinamo.
17 selecții și un gol are Cătălin Munteanu pentru echipa națională a României.
56 de meciuri a jucat Cătălin Munteanu în Primera Division, pentru Salamanca, Espanyol și Albacete. A înscris 4 goluri în prima ligă a Spaniei.
280 este numărul partidelor jucate de Cătălin Munteanu în prima divizie a țării noastre pentru Steaua, Dinamo, FC Brașov și Viitorul Constanța. A marcat 37 de goluri în Liga 1.

Minimum 4 characters